Δείτε τη συνταγή γι' αυτό το υπέροχο σουφλέ:
Υλικά για ένα πυρέξ 30Χ18
- 2 συσκευασίες τορτελίνια
- 2 κρέμες γάλακτος μικρές ή μια μεγάλη
- 200 γρ. τριμμένο reggato
- 200 γρ. τριμμένη gouda
- 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- 1 συσκευασία μπέικον (κατά προτίμηση καπνιστό)
- 6 φέτες ζαμπόν
- 50 γρ. βούτυρο (2κ.σ.)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Αρχικά, ρίχνουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό που βράζει για 10 λεπτά και στη συνέχεια τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε πάλι στην κατσαρόλα με το βούτυρο. Στη συνέχεια, αλείφουμε το πυρέξ με το λάδι μας και ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια, τα τυριά τριμμένα, τα αλλαντικά σε κομματάκια, πιπέρι και στο τέλος περιχύνουμε το φαγητό με τις κρέμες γάλακτος. Ανακατεύουμε το φαγητό για να διανεμηθούν ομοιόμορφα τα υλικά σε όλο το πυρέξ.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Περιμένουμε λίγο να σταθεροποιηθεί και το σερβίρουμε.
Καλή σας επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου